Waarom je aansluiten als ZP-er?

‘U zorgt voor de opdracht, ZP2DAY zorgt voor de zekerheid.’

ZP2DAY beschikt over door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten. Hierdoor wordt het inhuren van zp’ers via ZP2DAY een risicovrij traject. Wij praten u graag bij over de wet DBA en over de voordelen van het werken met ZP2DAY.

Wet DBA

Voor zowel de zp’er als de opdrachtgever is door de invoering van de wet Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) veel veranderd. De Belastingdienst geeft niet langer vrijwaring vooral. Er wordt nu gewerkt met modelovereenkomsten. Wanneer er exact gewerkt wordt volgens zo’n overeenkomst ontstaat er geen fictief dienstverband. ZP2DAY gaat graag een persoonlijk gesprek met u aan om uit te leggen welke rol wij kunnen spelen bij het tot stand brengen van samenwerking tussen zp’ers en opdrachtgevers.

Neem direct contact op: +31(0) 85 773 7123

Aanmelden
Voordelen op een rij

Opdrachtgever

Samen met onze partner Pay2day kunnen wij u geheel ontzorgen bij de inhuur van extern personeel. Bij ZP2DAY kunt u uw gehele inhuurproces rondom zp’ers outsourcen. ZP2DAY stelt de contracten op, verzorgt de urenverwerking en betaalt de zp’er. Door te werken met de modelovereenkomsten van ZP2DAY voorkomt u naheffingen van de fiscus. ZP2DAY neemt naast de administratie dus ook de risico’s van u over.

Opdrachtnemer

ZP2DAY begrijpt als geen ander dat je als zp’er wilt blijven ondernemen. Wij kunnen voor jou alle administratieve en financiële zaken overnemen: Je bepaalt je eigen tarief Wij verzorgen jouw debiteurenbeheer Je kunt jouw opdrachtgevers 100% garantie geven dat er geen belastingclaims achteraf zullen komen Op verzoek kunnen wij ook jouw btw- én belastingaangiftes verzorgen